Projectes

Projecte en finca règia

Una finca règia en el cor de l’Eixample de Barcelona, sostres alts enteixinats, 4 balcons que ofereixen una gran lluminositat a l’immoble… un pis amb moltes possibilitats però que no lluïa en absolut en l’estat en el que es trobava. Mobles vells, llums i cortines rústics propis d’una cabana de muntanya, cuina bruta i descuidada…

Transformar un despatx

Transformar un despatx en habitatge, aquest va ser el repte en aquest cas. La nostra eina: el Home Staging. L’immoble, situat en una zona cèntrica de Barcelona, s’havia utilitzat com a despatx des de la seva construcció. Un entresòl que, malgrat tenir un aspecte fred d’oficina, vam poder transformar per a facilitar-ne la venda.

Un immoble amb encant

Un immoble amb encant, finestrals amb arc de mig punt, xemeneia i un gran balcó amb vistes. Malgrat l’agència immobiliària havia realitzat un reportatge fotogràfic professional, després de 3 mesos el pis no es venia… fins que van confiar en Impuls Home Staging! Després de la preparació, el pis es va vendre… en tan sols 15 dies!!

Projecte Calabria (Barcelona)

Estem davant del clàssic “pis de la iaia”. Una propietat amb uns mobles de fa 50 anys sense cap atractiu i amb poca llum natural. Amb una imatge així només aconseguirem que els possibles clients fugin, però per sort comptem amb l’eina adequada per a modernitzar la seva imatge a un cost mínim: el Home Staging!

Pis pilot a Tarragona

En aquest cas vam tenir l’oportunitat de muntar un “pis pilot” per una promoció d’obra nova a prop de Tarragona. L’ús de tècniques de Home Staging amb sofàs de cartró i llits fets amb matalassos inflables va permetre realitzar el projecte més ràpidament i a un menor cost que si s’hagués realitzat amb mobiliari real.

Projecte al Raval (Barcelona)

En aquest projecte ens trobem amb un pis totalment reformat al bell mig del barri del Raval. Al ser un pis alt tenia molta llum natural, però les parets blanques junt amb un sòl de tons clars li donaven un aspecte excessivament fred. A més, disposava d’un solàrium que oferia moltes possibilitats i que calia destacar.

Projecte a Gràcia (Barcelona)

Un apartament en el barri de Gràcia, a Barcelona, és un tipus d’immoble amb fàcil sortida al mercat. Tot i això, en aquest cas, després d’uns quants mesos en venda, el venedor no acabava d’obtenir una oferta pel preu desitjat, cada cop rebia menys visites i començava a sentir que el pis s’estava “cremant”.

Projecte Eixample (Barcelona)

Un pis de categoria a la Diagonal, amb habitacions àmplies però sense calidesa degut a l’absència de mobles i a un sòl de de rajola blanca. L’immoble era lluminós però tot i això semblava fred, una intervenció de Home Staging que explotés totes les seves qualitats era necessària.

Projecte a Poblenou (Barcelona)

En aquest projecte el nostre objectiu era millorar la image, que ja semblava en perfecte estat, en un pis en l’animat barri de Poblenou, a Barcelona. Tenia dues habitacions i havia estat reformat recentment, amb sòl, cuina i bany totalment renovats, però estava buit i semblava fred, petit i sense vida.

Home staging virtual

El home staging virtual és la combinació perfecta entre el desenvolupament 3D i la fotografia real de l’immoble. Cap client se sentirà defraudat com és el cas, de vegades, amb les propostes 100% virtuals, en les que al visitar l’habitatge el client comprova que les imatges vistes al web no s’assemblen en res a la realitat.

© Impuls Home Staging 2019 | Termes i condicions

Impuls Home Staging