Projectes

Pis Mostra per Obra Nova

La millor relació qualitat-preu a l’hora de moblar i decorar un pis per a la seva venda. Una promotora capdavantera a nivell estatal ens va contractar per ajudar a vendre aquesta promoció en els afores de Barcelona. Necessitaven una empenta amb les vendes.

Pis Reformat a l’Eixample

Pis antic reformat a Barcelona, ​​que malgrat el seu bon estat no aconseguien vendre. El pis es trobava buit i tenia dos inconvenients: la forma irregular de la sala-menjador feia que els potencials compradors no visualitzessin com distribuir-lo, i el fet d’estar buit li conferia un aspecte fred i desangelat.

Pis d’herència a Barcelona

Clàssic exemple de pis d’herència. Una propietat amb mobles antics, un estil totalment passat de moda, terra fred de rajola blanca o groguenca segons les habitacions, llums d’una altra època, dormitoris interiors amb poca llum natural … Tots els components per aconseguir que els clients fugin d’un habitatge així.

Loft al Clot

Un petit loft de tot just 40 metres quadrats al barri del Clot de Barcelona. Entresòl amb poca llum natural, tot i estar acabat de reformar no aconseguia l’ “amor a primera vista” dels clients potencials. A l’estar buit i tractar-se d’un sol espai, era difícil imaginar-se vivint allà, amb sala d’estar, menjador i dormitori tot en un.

Casa Adossada a Sitges

Projecte en el qual recuperem tot l’esplendor d’una casa adossada a Sitges. Els antics propietaris havien deixat la casa buida i tenia un aspecte trist, lluny del potencial d’una casa com aquesta amb llum. Al cap dels mesos les visites havien baixat, fins que el client va contactar amb nosaltres !!

Projecte en finca règia

Una finca règia en el cor de l’Eixample de Barcelona, sostres alts enteixinats, 4 balcons que ofereixen una gran lluminositat a l’immoble… un pis amb moltes possibilitats però que no lluïa en absolut en l’estat en el que es trobava. Mobles vells, llums i cortines rústics propis d’una cabana de muntanya, cuina bruta i descuidada…

Transformar un despatx

Transformar un despatx en habitatge, aquest va ser el repte en aquest cas. La nostra eina: el Home Staging. L’immoble, situat en una zona cèntrica de Barcelona, s’havia utilitzat com a despatx des de la seva construcció. Un entresòl que, malgrat tenir un aspecte fred d’oficina, vam poder transformar per a facilitar-ne la venda.

Un immoble amb encant

Un immoble amb encant, finestrals amb arc de mig punt, xemeneia i un gran balcó amb vistes. Malgrat l’agència immobiliària havia realitzat un reportatge fotogràfic professional, després de 3 mesos el pis no es venia… fins que van confiar en Impuls Home Staging! Després de la preparació, el pis es va vendre… en tan sols 15 dies!!

Un Dúplex “Especial”

Un dúplex al barri de Gràcia de Barcelona, ​​però amb una particularitat que no ajudava en la seva comercialització. La sala d’estar-menjador es trobava a la planta baixa, però els dormitoris estaven baixant les escales …. en un soterrani sense finestres! Hi havia poca llum i a més a l’estar buit, l’ambient era desangelat.

Pis pilot a Tarragona

En aquest cas vam tenir l’oportunitat de muntar un “pis pilot” per una promoció d’obra nova a prop de Tarragona. L’ús de tècniques de Home Staging amb sofàs de cartró i llits fets amb matalassos inflables va permetre realitzar el projecte més ràpidament i a un menor cost que si s’hagués realitzat amb mobiliari real.

© Impuls Home Staging 2024 | Termes i condicions

Impuls Home Staging