Un immoble amb encant

Desenvolupat a Barcelona

Un immoble amb encant, finestrals amb arc de mig punt, xemeneia i un gran balcó amb vistes. Malgrat l’agència immobiliària havia realitzat un reportatge fotogràfic professional, després de 3 mesos el pis no es venia… fins que van confiar en Impuls Home Staging! Després de la preparació, el pis es va vendre… en tan sols 15 dies!!

Habitatge semi-moblat amb una gran sala d’estar-menjador. Molta llum, bona situació, pis d’habitacions àmplies i moltes possibilitats, però pel fet d’estar lleugerament per sobre del preu de mercat no s’aconseguia vendre. Malgrat disposar de bones fotografies, no aconseguia despertar l’interès dels compradors. L’agència immobiliària encarregada de comercialitzar-lo, amb una àmplia experiència a Barcelona, ens va contactar per a preparar el pis adequadament i donar-li un toc especial que el fes destacar sobre els altres. El pis tenia encant i necessitàvem donar-li una volta per a aconseguir que lluís amb la categoria que es mereixia. L’ús de tècniques de Home Staging, combinada amb detalls exclusius com una chaise longue “Le Corbusier” i cadires rèplica “Eames” van permetre arribar a l’objectiu marcat: pis venut en només 15 dies després de la publicació de les fotografies.

Aquest resultat es va aconseguir amb una inversió mínima i només 3 dies d’intervenció. Alguns mobles són reals, i altres són de tipus efímer, com els llits que són llits inflables i el sofà que és de cartró ( amb funda de tela a mida).
Contacta’ns per a demanar un pressupost gratuït a mida, ens encarregarem de la preparació del teu habitatge per què et resulti més fàcil vendre’l. Nosaltres no som una agencia immobiliària, només t’ajudem a que tú o la teva agència de confiança disposi d’un producte de qualitat que es pugui vendre ràpid i al millor preu.

© Impuls Home Staging 2023 | Termes i condicions

Impuls Home Staging