El home staging: revalorització ‘low cost’ del teu habitatge

Sovint els propietaris no tenen pressupost per a reformar els seus habitatges però necessiten mostrar la millor cara per a vendre'ls o llogar-los. També pot tractar-se d'un habitatge nou o reformat però que, buit, sembla fred, sense vida i més petit del que realment és. Aquí és on el home staging els ofereix la solució: aquesta tècnica consisteix en reparar, eliminar, netejar, afegir mobles i decorar les habitacions per a, després, realitzar un reportatge fotogràfic d'alta qualitat. Sense obres, amb els recursos justos. Comprova tú mateix/a el resultat en aquestes imatges!

Saló

Un moble bonic, una llum i una catifa fan caliu i ens pemeten imaginar-nos com serà la nostra vida allà.

Terrassa

Destacar els punts forts de l'immoble mitjançant una posada en escena adequada canvia completament les sensacions que ens provoca.

Dormitori

Un quadre amb estil, dues tauletes amb llum i uns coixins bonics fan que l'habitació sembli una altra.

Què és el home staging?

Una inversió

El home staging redueix dràsticament el temps de venda/lloguer, així com el regateig, aconseguint un preu final superior. Ofereix resultats contrastables, de manera que, ja siguis particular o agent immobiliari, s'amortitza sempre.

Mínimes molèsties

El home staging no requereix la compra de materials, ni contractar diferents serveis. Preparem l'habitatge íntegrament i fem fotografies d'alta qualitat, mantenint la presentació fins la seva venda/lloguer.

Solució efectiva

El home staging apel·la a les emocions, la variable determinant en qualsevol procés de compra. Fent que el client se senti còmode dins l'habitatge augmentarem de manera exponencial les possbilitats d'una venda ràpida.

Escollim o descartem habitatge a través d'internet en tant sols uns segons

Això és el que demostren els estudis: el 92% de les cerques d'immobles s'inicien en portals web, i els usuaris els seleccionen o descarten durant els primers segons, depenent de la primera impressió que els proporcionen les imatges. Un immoble buit o amb mobles inadequats probablement no passarà aquesta prova. Fes que el teu sí que la passi gràcies al home staging.

Què NO és el home staging?

Una despesa

El home staging és una inversió molt rentable, perquè reduiràs dràsticament el temps de venda/lloguer i el regateig en el preu. Si ets agent immobiliari t'asseguraràs la comissió de venda i tindràs la millor publicitat d'un propietari plenament satisfet.

Una reforma

El home staging no inclou ni reformes ni obres, sinó una millora en la presentació, és a dir, accions que van des de la neteja i l'ordre fins el mobiliari i la decoració amb stock propi. Com a molt serà necessària una mà de pintura blanca.

Quelcom superflu

El home staging no és un "afegit" sense importància, sinó que s'està convertint en un element primordial, a la mateixa alçada que una bona acció comercial o un preu encertat. Tingues en compte que vivim en l'era de la imatge.

Amb Impuls Home Staging Barcelona vendràs o llogaràs el teu habitatge més ràpidament i al millor preu

© Impuls Home Staging 2024 | Termes i condicions

Impuls Home Staging