Projecte al Raval (Barcelona)

Desenvolupat a Barcelona

En aquest projecte ens trobem amb un pis totalment reformat al bell mig del barri del Raval. Al ser un pis alt tenia molta llum natural, però les parets blanques junt amb un sòl de tons clars li donaven un aspecte excessivament fred. A més, disposava d’un solàrium que oferia moltes possibilitats i que calia destacar.

Vam posar fil a l’agulla per explotar tot el potencial d’aquest pis i el resulta és flagrant. La nostra intervenció va començar l’endemà d’haver acabat la reforma, i en només 3 dies les fotos ja estaven penjades en els principals portals d’internet. Sempre que sigui possible és recomanable realitzar la intervenció de home staging abans que l’immoble surti al mercat per primer cop, de manera que garantim l’obtenció del major impacte possible en tots els clients potencials. Ja saps que com bé va dir Oscar Wilde “mai hi ha una segona oportunitat per causar una bona primera impressió”.

Tot aquest resultat es va aconseguir amb una mínima inversió, degut a què els llits amb matalassos inflables, el sofà de cartró ( amb una funda de tela a mida) i la resta de mobles i articles són d’Ikea o comerços similars, fàcilment plegables i transportables.

© Impuls Home Staging 2024 | Termes i condicions

Impuls Home Staging