Projecte a Gràcia (Barcelona)

Desenvolupat a Barcelona

Un apartament en el barri de Gràcia, a Barcelona, és un tipus d’immoble amb fàcil sortida al mercat. Tot i això, en aquest cas, després d’uns quants mesos en venda, el venedor no acabava d’obtenir una oferta pel preu desitjat, cada cop rebia menys visites i començava a sentir que el pis s’estava “cremant”.

La solució va venir en forma d’una intervenció de Home Staging, mitjançant la qual vam revaloritzar aquest agradable apartament. En només 3 setmanes el pis ja estava reservat!! I a més a més, a un preu superior al que esperava obtenir!! El petit dormitori, en el que semblava que no hi cabia un llit, es va transformar en una acollidora habitació amb llit doble. La sala d’estar va canviar radicalment gràcies a una posada en escena amb colors vius que resaltaven la llum que rebia de l’exterior. El bany i la cuina es van transformar per complet simplement col·locant l’atrezzo adequat i fent una fotografia professional.

Aquest resultat es va aconseguir amb una mínima inversió ja que el llit era inflable, el sofà de cartró (amb una funda de tela a mida) i la resta de mobles i objectes eren d’Ikea, fàcilment plegables i transportables.

© Impuls Home Staging 2024 | Termes i condicions

Impuls Home Staging