Què oferim?

A Impuls Home Staging ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, fent una bona posada en escena tant en immobles habitats com no habitats, i a més a més també podem treballar de forma virtual.

Home staging en immobles sense habitar

Es tracta del home staging original i el que té més demanda. Tant si és un habitatge amb mobles com un habitatge buit, el nostre objectiu serà optimitzar la presentació per aconseguir un canvi radical. Si hi ha mobles que es puguin recuperar els utilitzarem, en el cas contrari (la situació més habitual) els retirarem i hi aportarem mobles/decoració nova del nostre stock per aconseguir que les visites a l'anunci d'internet i dels interessats es multipliquin.

Aquesta presentació romandrà a l'habitatge durant el temps en el qual la propietat es trobi en venda o lloguer, de manera que els interessats podran veure-la durant les visites tal i com la van veure a les fotografies. L'objectiu és que es trobin com a casa des del primer moment i s'hi visualitzin vivint, de manera que s'incrementin de manera exponencial les possibilitats d'aconseguir l'èxit en l'operació.

Home staging en immobles habitats

Tot i que els propietaris encara estiguin vivint en l'immoble, també es pot fer una bona posada a punt per atraure el màxim de visites i reduir al màxim el temps de venda.

En aquest tipus de home staging fem una posada en escena d'un dia per a treure-li el màxim de partit possible i obtenir imatges que impactin a primera vista. Per això, retirarem els objectes personals i altres elements que s'acumulen inevitablement amb el pas del temps en una llar, i aportarem decoració per a diferenciar l'habitatge de la competència.

Home staging virtual

Es tracta d'un servei innovador en el que farem fotografies de l'habitatge i les treballarem per a integrar, mitjançant un programa 3D, el mobiliari i la decoració. És una opció per a pressupostos reduïts, o en els casos en què degut a les circumstàncies no es pot fer una intervenció de home staging amb mobiliari físic. Amb el home staging virtual s'aconsegueixen fotografies molt més impactants que les que pot fer el propietari, i que atrauran moltes més visites a l'immoble.

Fotografia immobiliària professional

Els nostres serveis sempre inclouen una sessió de fotografia immobiliària professional però també oferim reportatges fotogràfics professionals en habitatges en les que no hem fet cap servei de home staging, ja que sabem com destacar els punts forts de l'immoble per atraure més visites de les que tindria l'anunci amb fotografies convencionals.

T'interessen els nostres serveis?

Demana'ns informació i pressupost de franc. A Impuls Home Staging som experts en fotografia immobiliària i interiorisme i t'assessorarem sense cap compromís.

Em vull assessorar!

© Impuls Home Staging 2024 | Termes i condicions

Impuls Home Staging