Projecte en finca règia

Desenvolupat a Barcelona

Una finca règia en el cor de l’Eixample de Barcelona, sostres alts enteixinats, 4 balcons que ofereixen una gran lluminositat a l’immoble… un pis amb moltes possibilitats però que no lluïa en absolut en l’estat en el que es trobava. Mobles vells, llums i cortines rústics propis d’una cabana de muntanya, cuina bruta i descuidada…

En definitiva, es tractava d’un diamant en brut per un Home Staging. L’agència immobiliària que ens va contractar per a millorar la imatge d’aquest pis tenia molt clares les possibilitats de l’immoble, i era conscient que hi havia molt marge de millora. El propietari ja s’havia emportar alguns mobles i pintat les parets de blanc. Ben fet! Nosaltres ens vam encarregar de retirar la resta de mobles vells, llums, cortines… i de fer una bona neteja. En aquest projecte vam conservar la taula del menjador i un dels llits ja que estaven en bon estat (amb això vam aconseguir reduir el preu de la intervenció, així com guanyar realisme). El resultat després de col·locar els mobles i decorar adequadament és flagrant… i la prova més tangible és que es va vendre només 7 dies després de la publicació de l’anunci!!

Tot aquest resultat es va aconseguir amb una mínima inversió, donat que van reutilitzar alguns dels mobles existents, els llits que vam afegir eren llits inflables, els sofàs de cartró (amb funda de tela a mida) i la resta de mobles i articles són fàcilment plegables i transportables.

© Impuls Home Staging 2024 | Termes i condicions

Impuls Home Staging