Casa Adossada a Sitges

Desenvolupat a Sitges

Projecte en el qual recuperem tot l’esplendor d’una casa adossada a Sitges. Els antics propietaris havien deixat la casa buida i tenia un aspecte trist, lluny del potencial d’una casa com aquesta amb llum. Al cap dels mesos les visites havien baixat, fins que el client va contactar amb nosaltres !!

El procés va requerir diversos passos. El primer va ser realitzar petites reparacions: bàsicament pintar, substituir llums velles o que es trobaven en mal estat, i netejar en profunditat. En segon lloc condicionar els exteriors. L’entrada de la casa disposava d’un petit pati exterior de rajoles on hi havia plantes seques i elements molt rústics que causaven una mala impressió a l’arribar. Afegim gespa artificial i còdols en un lateral, eliminem les plantes seques i substituïm els testos per d’altres més atractius. També substituïm el bruc natural de la tanca que estava molt deteriorat. Com a pas final moblem i decorem l’interior de la casa amb una combinació de mobles reals i mobles de cartró d’aparença real, aconseguint un ambient càlid i acollidor.

El client no va poder quedar més satisfet. La casa va començar a tenir nombroses visites i en tot just un mes va ser venuda al preu desitjat.

Anterior projecte Següent projecte ¡Vull un pressupost!

© Impuls Home Staging 2024 | Termes i condicions

Impuls Home Staging