Loft al Clot

Desenvolupat a Barcelona

Un petit loft de tot just 40 metres quadrats al barri del Clot de Barcelona. Entresòl amb poca llum natural, tot i estar acabat de reformar no aconseguia l’ “amor a primera vista” dels clients potencials. A l’estar buit i tractar-se d’un sol espai, era difícil imaginar-se vivint allà, amb sala d’estar, menjador i dormitori tot en un.

El nostre client, un inversor que desitjava vendre l’apartament pel màxim preu possible, va acudir a nosaltres buscant ajuda. Ens vam encarregar de donar-li vida a aquest habitatge desangelat, i vam distribuir l’espai en dos ambients separant-los amb un petit paravent. D’una banda el dormitori, de l’altre un ampli saló amb un sofà i una butaca. La taula del menjador es va col·locar a la cuina, però a la sala ens vam encarregar de deixar prou espai lliure per mostrar que si el client ho desitjava, hi havia espai per a posar-la al costat del moble de la televisió.

I és que encara que aquest loft semblava petit quan estava buit, en realitat tenia suficients metres quadrats per incloure tot el necessari i gaudir d’un habitatge ben ampli.

Anterior projecte Següent projecte ¡Vull un pressupost!

© Impuls Home Staging 2024 | Termes i condicions

Impuls Home Staging