Pis d’herència a Barcelona

Desenvolupat a Barcelona

Clàssic exemple de pis d’herència. Una propietat amb mobles antics, un estil totalment passat de moda, terra fred de rajola blanca o groguenca segons les habitacions, llums d’una altra època, dormitoris interiors amb poca llum natural … Tots els components per aconseguir que els clients fugin d’un habitatge així.

Amb una imatge així només tenim tres opcions de vendre el pis:

1. Esperar durant mesos / anys que ens toqui “la loteria” amb un client que tingui prou imaginació i visió espacial per imaginar després de la reforma

2. Baixar preu

3. Fer un rentat de cara aplicant tècniques de Home Staging i vendre-ho pel seu màxim preu.

El propietari d’aquest pis tenia clar que no volia esperar durant anys a veure si li tocava “la loteria”, i baixar preu no era una opció. Així que ens va contractar i el resultat salta a la vista. Habitatge venut per un 12% per sobre del seu preu de taxació.

Sembla que el pis va ser reformat, però no. Tan sols es va posar un sòl laminat econòmic, es van pintar parets i sostres, i en el cas de la cuina es va aplicar pintura especial d’esmalt per rajoles i mobles. A continuació es van canviar llums i es va moblar i decorar amb una estètica més moderna. Un rentat de cara per ajudar al futur propietari a imaginar quin pot ser el resultat després d’una reforma.

Anterior projecte Següent projecte ¡Vull un pressupost!

© Impuls Home Staging 2023 | Termes i condicions

Impuls Home Staging