Transformar un despatx

Desenvolupat a Barcelona

Transformar un despatx en habitatge, aquest va ser el repte en aquest cas. La nostra eina: el Home Staging. L’immoble, situat en una zona cèntrica de Barcelona, s’havia utilitzat com a despatx des de la seva construcció. Un entresòl que, malgrat tenir un aspecte fred d’oficina, vam poder transformar per a facilitar-ne la venda.

Davant de l’increment de la demanda d’allotjament a Barcelona, i la conseqüent pujada de preus en els últims anys, molts propietaris i empreses han decidit vendre les seves oficines per a destinar-les com a ús d’habitatge, per tal d’aconseguir un major preu en la venda. El problema en aquests casos es que a ningú li agrada viure en una oficina… i per aconseguir l’interès de qui està buscant un habitatge hem d’aconseguir que ho aparenti! Tot i que sembli evident, si podem convertir aquesta oficina desangelada en un habitatge acollidor, aconseguirem una venda molt més ràpida i a un major preu final. I això ho farem possible sense necessitat de fer obres, gràcies a la tècnica del Home Staging i al savoir-faire dels professionals que dominen la tècnica.

Aquest resultats es va aconseguir amb una mínima inversió, eliminant els mobles de l’oficina i substituint-los pel nostre mobiliari. Els llits són inflables, els sofàs de cartró ( amb funda de tela a mida) i la resta de mobles i articles són fàcilment plegables i transportables.

© Impuls Home Staging 2023 | Termes i condicions

Impuls Home Staging