Pis Mostra per Obra Nova

Desenvolupat a Barcelona

La millor relació qualitat-preu a l’hora de moblar i decorar un pis per a la seva venda. Una promotora capdavantera a nivell estatal ens va contractar per ajudar a vendre aquesta promoció en els afores de Barcelona. Necessitaven una empenta amb les vendes.

Les empreses promotores porten molts anys fent pisos pilot o pisos mostra, i si inverteixen diners en ells és perquè saben de la seva efectivitat a l’hora d’ajudar a tancar les vendes. A l’aspecte pràctic de veure la possible distribució d’un habitatge, s’uneix l’aspecte emocional, de manera que quan un client entra al pis mostra s’imagina una vida feliç vivint allà. Un cop aconseguida aquesta sensació, el més probable és que la venda s’aconsegueixi amb èxit.

Aplicar tècniques de Home Staging al muntatge d’un pis mostra és la forma més econòmica de tenir èxit en la venda de la promoció, i quan no hi ha pressupost per muntar el pis complet mitjançant mobiliari real, l’ús d’una part del mobiliari efímer o de cartró ens permet optimitzar els recursos per aconseguir aquest fi. En Impuls Home Staging som experts en muntatge de pisos pilot claus en mà. Si el client ho desitja, ens encarreguem de muntar també llums, cortines, i mobles d’exterior per balcons o terrasses, així com efectuar un reportatge fotogràfic professional.

Següent projecte ¡Vull un pressupost!

© Impuls Home Staging 2024 | Termes i condicions

Impuls Home Staging