Projecte a Poblenou (Barcelona)

Desenvolupat a Barcelona

En aquest projecte el nostre objectiu era millorar la image, que ja semblava en perfecte estat, en un pis en l’animat barri de Poblenou, a Barcelona. Tenia dues habitacions i havia estat reformat recentment, amb sòl, cuina i bany totalment renovats, però estava buit i semblava fred, petit i sense vida.

Gràcies al home staging va experimentar un canvi notable, guanyant calidesa. Es va aconseguir mitjançant la incorporació de tots els mobles i elements que es veuen en les imatges, com una taula de menjador, sofà, llits, quadres, plantes artificials, espelmes, llums, etc… Detalls com la taula parada amb estovalles, plats, copes de vi i flors i la col·locació d’un servei de tè a la cuina, ajuden a qui contempli les imatges imaginar-se que hi viu.

Aquest resultat es va aconseguir amb una inversió mínima, ja que el llit era un matalàs inflable, el sofà i les tauletes de nit són caixes de cartró (amb una funda de tela per sobre en el cas del sofà) i la resta de mobles i articles són d’Ikea, fàcilment plegables i transportables.

© Impuls Home Staging 2019 | Termes i condicions

Impuls Home Staging