Projecte Calabria (Barcelona)

Desenvolupat a Barcelona

Estem davant del clàssic “pis de la iaia”. Una propietat amb uns mobles de fa 50 anys sense cap atractiu i amb poca llum natural. Amb una imatge així només aconseguirem que els possibles clients fugin, però per sort comptem amb l’eina adequada per a modernitzar la seva imatge a un cost mínim: el Home Staging!

El primer pas va ser retirar tota la decoració, mobles i cortines velles, per a poder-li donar una mà de pintura. Després d’una neteja en profunditat, només quedava incorporar el mobiliari i la decoració adients per aconseguir l’estil que buscàvem, amb molt de blanc per contrarestar el terra fosc i uns tocs de color que “enamoren” als potencials clients. Les habitacions interiors, sense gairebé llum, les vam aconseguir realçar substituint les bombetes i afegint llums extra de diferents tipus. La intervenció completa, incloent la retirada de mobles i la pintura, només va durar una setmana i mitja, i el resultat és evident:

Pis venut el primer dia de visites i sense rebaixar-ne un sol euro!

Tot aquest resultat es va aconseguir amb una inversió mínima ja que els llits son inflables, els sofàs de cartró (amb una funda de tela a mida), i la resta de mobles i articles son d’Ikea o comerços similars, fàcilment plegables i transportables.

© Impuls Home Staging 2019 | Termes i condicions

Impuls Home Staging