Projecte a Vallcarca (Barcelona)

Desenvolupat a Barcelona

Aquest projecte es tractava d’un immoble buit, en bon estat i en una zona tranquil·la del barri de Vallcarca, a Barcelona. Malgrat tenir molta llum i una petita terrassa, infrautilitzada tot i tenir moltes possibilitats, en la imatge de la immobiliària els seus punts forts passaven desapercebuts.

Abans d´aplicar el home staging aquest pis no destacava sobre els altres, però gràcies a la col·locació de mobles i elements de decoració del nostre stock, com una taula parada, un sofà amb coixins, quadres, un llit fet amb elements decoratius, un llum i altres tocs distintitius que es poden veure en les imatges, vam aconseguir canviar completament el seu aspecte. Aquests canvis el van transformar d’un pis fred i sense vida en un pis amb caliu, agradable i lluminós que crida l’atenció de tots els amants d’habitatges plens de llum.

Aquest resultat es va aconseguir amb una inversió mínima, ja que el llit era un matalàs inflable, les tauletes de nit són caixes de cartró i la resta de mobles i articles són d’Ikea, fàcilment plegables i transportables. La gespa és artificial i de fàcil col·locació.

© Impuls Home Staging 2018 | Termes i condicions

Impuls Home Staging