Projecte a Rambla Prim (Barcelona)

Desenvolupat a Barcelona

En aquest projecte vam fer-li un canvi radical a un pis dels anys 50 en un barri popular de Barcelona. La poca alçada interior i els sòls de rajola fosca el feien fred i poc lluminós, i sumat a uns mobles i cortines antiquades que havia deixat el propietari, era difícil intuir les possibilitats que tenia el pis.

Amb home staging vam demostrar que en tenia moltes, gràcies a l’aprofitament d’alguns mobles als quals se’ls podia donar una coherència amb la nova posada en escena. Sempre pensant en el compradors potencials, vam mantenir l’armari de la sala d’estar i eliminar la resta de mobles d’aquesta sala i del dormitori. Al seu lloc, vam incorporar mobles i elements de decoració que compensaven el sòl fosc i la poca lluminositat, com llençols, tovalloles i coixins de colors, plantes artificials, quadres, punts de llum i altres articles. Les cortines són un element clau per donar caliu i lluminositat.

Aquest resultat es va aconseguir amb una inversió mínima, ja que el llit era un matalàs inflable, les tauletes de nit són caixes de cartró i la resta de mobles i articles són d’Ikea, fàcilment plegables i transportables.

© Impuls Home Staging 2018 | Termes i condicions

Impuls Home Staging