Projectes

Projecte Calabria (Barcelona)

Estem davant del clàssic “pis de la iaia”. Una propietat amb uns mobles de fa 50 anys sense cap atractiu i amb poca llum natural. Amb una imatge així només aconseguirem que els possibles clients fugin, però per sort comptem amb l’eina adequada per a modernitzar la seva imatge a un cost mínim: el Home Staging!

Pis pilot a Tarragona

En aquest cas vam tenir l’oportunitat de muntar un “pis pilot” per una promoció d’obra nova en una localitat costanera de Tarragona. L’ús de tècniques de Home Staging amb sofàs de cartró i llits fets amb matalassos inflables va permetre realitzar el projecte més ràpidament i a un menor cost que si s’hagués realitzat amb mobiliari real.

Projecte al Raval (Barcelona)

En aquest projecte ens trobem amb un pis totalment reformat al bell mig del barri del Raval. Al ser un pis alt tenia molta llum natural, però les parets blanques junt amb un sòl de tons clars li donaven un aspecte excessivament fred. A més, disposava d’un solàrium que oferia moltes possibilitats i que calia destacar.

Projecte a Gràcia (Barcelona)

Un apartament en el barri de Gràcia, a Barcelona, és un tipus d’immoble amb fàcil sortida al mercat. Tot i això, en aquest cas, després d’uns quants mesos en venda, el venedor no acabava d’obtenir una oferta pel preu desitjat, cada cop rebia menys visites i començava a sentir que el pis s’estava “cremant”.

Projecte Eixample (Barcelona)

Un pis de categoria a la Diagonal, amb habitacions àmplies però sense calidesa degut a l’absència de mobles i a un sòl de de rajola blanca. L’immoble era lluminós però tot i això semblava fred, una intervenció de Home Staging que explotés totes les seves qualitats i enamorés als potencials compradors era necessària.

Projecte a Vallcarca (Barcelona)

Aquest projecte es tractava d’un immoble buit, en bon estat i en una zona tranquil·la del barri de Vallcarca, a Barcelona. Malgrat tenir molta llum i una petita terrassa, infrautilitzada tot i tenir moltes possibilitats, en la imatge de la immobiliària els seus punts forts passaven desapercebuts.

Projecte a Rambla Prim (Barcelona)

En aquest projecte vam fer-li un canvi radical a un pis dels anys 50 en un barri popular de Barcelona. La poca alçada interior i els sòls de rajola fosca el feien fred i poc lluminós, i sumat a uns mobles i cortines antiquades que havia deixat el propietari, era difícil intuir les possibilitats que tenia el pis.

Projecte a Poblenou (Barcelona)

En aquest projecte el nostre objectiu era millorar la image, que ja semblava en perfecte estat, en un pis en l’animat barri de Poblenou, a Barcelona. Tenia dues habitacions i havia estat reformat recentment, amb sòl, cuina i bany totalment renovats, però estava buit i semblava fred, petit i sense vida.

Home staging virtual

El home staging virtual és la combinació perfecta entre el desenvolupament 3D i la fotografia real de l’immoble. Cap client se sentirà defraudat com és el cas, de vegades, amb les propostes 100% virtuals, en les que al visitar l’habitatge el client comprova que les imatges vistes al web no s’assemblen en res a la realitat.

© Impuls Home Staging 2018 | Termes i condicions

Impuls Home Staging